Scanderbeg Residence

Estetike dhe Kualitet

Gjithçka ju nevojitet

ne nje rezidence te vetme.

Vendodhje strategjike

dhe dizajn fantastik.

Balancim i thjeshtesise

dhe kompleksitetit.

27 VITE EKSPERIENCE
Image

Ndertim

Te veprave industriale, turistike, civile, bujqesore dhe kompletimi me instalimet e nevojshme per to. +
Image

Punime

Punime restaurimi,vepra beton.Punime dheu,murrature,betoni,ndertim autostradash e rrugesh. +
Image

Prodhim e tregetim

Shit-blerje me shumice e pakice,eksport import te mallrave te ndryshem industriale, materiale ndertimi etj. +
CILET JEMI NE

Vitet eksperience te pasqyruara ne
cilesine e punimeve tona

Image
Rreth Nesh

Ne synojme te sjellim me te miren per klientet tane duke u bazuar ne siguri, kualitet, etike dhe qendrueshmeri. Me nje eksperience te gjate, tanime prej 27 vitesh, ne kemi arriur te bashkepunojme me shume kliente duke bashkuar skuadrat dhe talentin qe te arrijme te sigurojme rezultatet me te mira. Ne kemi realizuar nje rrugetim e pune te gjate ne ndertim, restaurim, prodhim dhe tregtim duke realizuar te gjithe keto sherbime me profesionalizmin maksimal.

Ne integrojme praktikat dhe teknologjite me te fundit per te thjeshtuar sistemet dhe per te modernizuar proceset, duke realizuar punen me kualitetin me te larte ne treg.

Full Name
Phone Number
Current E-mail