0

Vite

ne tregun shqiptar

0 +

Punonjes

ne kompanine tone

0 +

Projekte

te realizuara nder vite

0

Pika Qendrore

ku mund te na gjeni

INFORMACION RRETH KOMPANISE

Pyetjet me te shpeshta per shoqerine tone te ndertimit

Kompania “Ndertim Montimi e Re” shpk eshte themeluar ne vitin 1994 nga ing. Beqir Shehu ne Elbasan dhe sot zhvillon aktivitetin e saj ne gjithe Shqiperine. Kompania jone eshte ndertuar mbi vlera te standartit dhe cilesise. Ne zhvillojme dhe aplikojme teknologjite me te sofistikuara ne treg. Qellimi jone kryesor eshte te ndertojme marredhenie afatgjata me klientet duke realizuar ne kohe rekord projektet e tyre nga ideimi e deri tek zbatimi ne saje te metodave bashkohore.
Ne ofrojme qe prej 1994 nje sere sherbimesh si ndertim te veprave industriale, turistike, civile, bujqesore dhe kompletim me instalimet e nevojshme per to. Punime restaurimi,vepra beton/ beton armeje te vecanta. Punime dheu, murature, betoni, ndertim autostradash e rrugesh. Prodhim e tregetim materiale ndertimi, inerte etj. Shit-blerje me shumice e pakice, eksport-import te mallrave te ndryshem industriale, konfeksione, elektroshtepiake, artikuj kimike e kozmetike.
Gjate 27 viteve te punes sone ne kemi arritur ne saje te perkushtimit dhe vendosmerise te certifikohemi nga AQSCERT. “AQSCERT vepron ne fushen e certifikimeve nderkombetare per te kontribuar ne menyre te pergjegjshme ne zhvillimin e qendrueshem, duke ruajtur nje nivel te larte te kompetences tekniko-shkencore dhe seriozite operativ ne sektoret e lidhur me njeriun dhe mjedisin, agrokulturen, ushqimin, turizmin, terrritorin, trajnimin, dhe sherbimet  ndaj personave dhe ndeermarrjeve”. Kemi arritur te certifikohemi ne:
- Sistemin e menaxhimit te sigurise- BS OHSAS 18001:2007
- Sistemin e menaxhimit te mjedisit- EN-ISO 14001:2015
- Sistemin e menaxhimit te cilesise- EN-ISO 9001:2015
- Sistemin e integruar- BS PAS 99:2012
Nje nga projektet tona me te fundit eshte Scanderbeg Residence ku ofrohen apartamente elitare. Kjo rezidence eshte e pozicionuar ne zemer te Tiranes. Cilesia e ndertimit dhe dizajni modern e bejne kete kompleks ekskluzive, vendin ideal per nje jetese komode per familjen tuaj. Kjo e fundit eshte konceptuar per te qene pike referimi per zyra dhe ambiente biznesi. Mos humbisni rastin per te bere tuajin nje nga apartamentet qe kane standartin dhe cilesine me te larte.
Full Name
Phone Number
Current E-mail